banner171

Futbolda "İstiklal" Zaferi

Sultangazi Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan okullararası futbol turnuvası sonuçlandı. Yıldız Erkek ve Kız Futbol Turnuvası’nda İstiklal İlköğretim Okulu hem kızlarda hem de erkeklerde birinciliği alarak şampiyonluk kupasını aldı.

Futbolda

Sultangazi Belediyesi gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla her yıl düzenlediği spor turnuvalarını sürdürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği turnuvalar ilçedeki okulları ve kamu kurumlarını kapsıyor.


 
 

Futbol, voleybol ve masa tenisi dallarında mücadele veren takımlar spor yapmanın keyfini yaşarken aynı zamanda maçlarla centilmenlik, kadeşlik ve dostluk mesajları veriliyor.


 
 

 Masa tenisi ve voleybol müsabakaları devam ederken futbol turnuvasının sonuçları açıklandı. 13-14 yaş grubundaki 29 erkek ve 16 kız takımın mücadele ettiği “Yıldız Erkek ve Kız Futbol Turnuvası”nda 

 İstiklal İlköğretim Okulu şampiyonluk ipini göğüsledi.


 
 

Şampiyonada gol krallıklarını ise Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Recep Kuşçu 13 gol ile alırken; Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu öğrencisi Sinem Kılıç ise attığı 5 golle birinci oldu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153