banner171

Herşey Sultangazi'nin Gelişimi İçin

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçedeki dernek ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Herşey Sultangazi'nin Gelişimi İçin
 Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği ile Kızılay çadırını ziyaret eden Başkan Altunay, Sultangazi’nin gelişimi için herkesin ilçeye sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçedeki dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Başkan Altunay, hafta sonu Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’ni (SUMDER) ziyaret etti. SUMDER Başkanı Osman Derdiyok’un evsahipliğinde yapılan toplantıda Sultangazi’nin gelişimi üzerine değerlendirmeler yapıldı. İlçenin tanıtımını yapmak gerekliliğine dikkatleri çeken Belediye Başkanı Altunay, “Şehirler vardır; tarihi ve kültürel mekânlarıyla kendilerinden söz ettirirler. Biz de ilçenin güzel ve başarılı hizmetleriyle akıllarda yer etmesi için çalışıyoruz. Olumsuz olayların meydana geldiği 39 ilçe arasından en alt sıralara düştük. Bu da Sultangazi’nin büyük bir değişim içinde olduğunu gösteriyor ” dedi.
İlçenin gelişimi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydeden Başkan Altunay, “Sultangazi’nin gelişimi için herkesin ilçeye sahip çıkması gerekiyor. Her güzel çalışmanın destekçisi olmalıyız. Birlikte yönetişim anlayışıyla hareket edelim. Kent Konseyi’mizin sunduğu projeleri uyguladığımız gibi derneklerimizin de bizlere sunacağı projeleri uygulayabiliriz. Proje üreten derneklerimiz olmasını istiyoruz. Hep birlikte ilçemizi kalkındıralım” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Altunay, ayrıca Kızılay’ın Sultançiftliği Merkez Camii önünde açtığı kan bağışı çadırını da ziyaret etti. Hayat kurtarmak için kan bağışının önemli olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Kan bağışı yapmak da sağlık açısından önemlidir. Kan vererek hem hayat kurtarıyorsunuz, hem de kendi sağlığınıza katkıda bulunuyorsunuz. Kızılay’ı bu anlamlı kampanyalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Hafta sonu ailelere de ziyaretler yapan Başkan Altunay, Sultangazililerin tüm talep ve önerilerine açık olduklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2013, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153