banner171

Kasder'de yeni dönem

KASDER Sultangazi Şubesi 2.olağan Kongresini dernek lokalinde yaptı..

  Kasder'de yeni dönem
KASDER Sultangazi Şubesi 2.olağan Kongresini dernek lokalinde yaptı..Seçimlerde Yatkın başkanlığa seçildi

Kastamonulular dayanışma derneği (KASDER) Sultangazi Şubesinin 2.olağan Kongresi dernek lokalinde yapıldı.
Kongrede divan başkanlığına Bahattin Üründü, kâtip üyeliğine de Onur Uygun ve Sedat Ay seçildi.
Divan başkanının teşekkür konuşmasından sonra yönetim kurulu ile denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimine geçildi. Üyelerin tek aday olarak gösterdiği Sultançiftliği mahalle muhtarı Mehmet Yatkın oyların tamamını alarak dernek başkanı seçildi.
Kastamonulular dayanışma derneği (KASDER) Sultangazi Şubesinin 2.olağan Kongresi seçim sonrası Aygün inşaat yönetim kurulu başkanı Hayri Aygün ve 75. Yıl mahalle muhtarı Sedat Çetintaş birer konuşma yaptı.
Hayri Aygün; “İmkânlarım Doğrultusunda Yönetime Her Zaman Destek Olacağım”
KASDER Sultangazi şubesinin 2. olağan kongresinde, bizler hem ekonomik hem de siyasi olarak zayıf kaldık. Diyerek bir konuşma yapan Aygün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Aygün, “Kastamonuların 10 yıl önceki gücünü burada bir araya getirmek için maddi manevi imkânlarım doğrultusunda gücüm neye yetiyorsa, bundan önceki yönetime olduğu gibi, birlik ve beraberlik adına, bu yeni yönetime de destekte bulunacağım dedi. Ben sizin önünüzde ya da arkanızda değilim diyen Hayri Aygün, Kastamonu için yanınızdayım” dedi. Bundan 20 yıl 30 yıl öncesinde okuyabilmenin zorluklarına vurgu yapan Aygün, Bu yeni seçilen yönetim kurulunun eğitime ve öğretime önem vermesini ayrıca derneğin en az üç öğrenciyi okutmasını, okuyan öğrencilere ise dernek tarafından destek verilmesini istedi.
Aygün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Aygün’ün konuşmasından sonra bir konuşma yapan 75.Yıl mahalle muhtarı ve aynı zamanda yeni Kastamonulular dernek başkanı Sedat Çetintaş Her iki Kastamonu derneğinin kardeş olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Divan Başkanı Bahattin Üründü’nün kapanış konuşmasından sonra Kongre sona erdi.
Haber; Murat Kafatutar
Kastamonulular dayanışma derneği (KASDER) Sultangazi Şubesinin 2.olağan Kongresi’in de, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeliğine ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeliğine seçilenler
ASİL
Mehmet YATKIN
Eyüp EMECANOĞLU
İsmail UYGUN
Mehmet ÖN
İsa KARA
Azmi DİNÇER
Mustafa KAYRAN
Mustafa AY
Ayhan AYGÜN
Mesut GÖRGÜLÜ
YEDEK
Bekir ER
Muhammer GEBEŞ
Hüseyin EMECANOĞLU
Hülya ARAPOĞLU
Mehmet KAYRAN
Mehmet KURT
Ahmet YATKIN
Mustafa YİĞİT
Mustafa GÖRGÜLÜ
Ahmet Yiğit
Günay AYGÜN
DENETLEME KURULU ASİL
Hasan GÖRGÜLÜ
Ayhan YILMAZ
İbrahim ÖN
DENETLEME KURULU YEDEK
Mustafa GÜVEN
Ahmet YATKIN
Hasan KURT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153