banner171

Küçükler turnuvada ter döktü

Sultangazili çocuklar ve gençler turnuvalarda yarışıyor.

Küçükler turnuvada ter döktü

Sultangazi Belediyesi çocukları ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla okullar arası spor turnuvalarını sürdürüyor. 11-12 yaş öğrencilerin yarıştığı Küçükler Erkek ve Kız Futbol Turnuvası 574 öğrencinin katılımıyla tamamlandı. Turnuvada erkeklerde Orhangazi İlköğretim Okulu birinciliği alırken kızlarda ise Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu öğrencileri şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Sultangazi Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan okullar arası futbol turnuvaları devam ediyor. 11-12 yaş öğrencilerin mücadele ettiği Küçükler Erkek ve Kız Futbol Turnuvası’nda erkeklerde 26, kızlarda 15 takım kıyasıya mücadele etti.

Erkeklerde Orhangazi İlköğretim Okulu penaltılarla Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu’nu 4-2 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Kızlarda ise Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu öğrencileri İstiklal İlökğretim Okulu’nu 3-1 skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Turnuvaya katılan 364 erkek ve 210 kız sporcuya katılım belgesi dağıtıldı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Minikler Erkek, Genç Kız ve Genç Erkek Futbol turnuvaları sonunda ise ödül töreni yapılarak dereceye giren sporculara hediyeleri dağıtılacak.

Gol birinciliklerini ise Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu’ndan Edanur Tulum ile İstiklal İlköğretim Okulu’ndan Bahar Tektamur 7’şer golle aldı


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153