banner171

Sabıkalıların kavgası can aldı

Sultangazi'de eski sabıkalı olduğu ileri sürülen 6 kişi arasındaki kavgada bir kişi yaralandı, bir kişi de hayatını kaybetti.

Sabıkalıların kavgası can aldı

Sultangazi'de eski sabıkalı olduğu ileri sürülen 6 kişi arasındaki kavgada bir kişi yaralandı, bir kişi de hayatını kaybetti

Olay saat 03.00 sularında Sultangazi Zübeyde hanım Mahallesi 1289 sokakta oldu.Edinilen bilgiye göre hurdacılık yapan Rüstem Y., ile arkadaşı Hüseyin D.'nin de aralarında bulunduğu hırsızlıktan sabıkalı 6 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında Rüstem Y. ile Hüseyin D.'ye ateş edildi. Göğsünden ve kafasından yaralanan Hüseyin D., yere yığıldı. Saldırganlar kaçan Rüstem Y.'nin arkasından ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden evli ve 2 çocuk babası Rüstem Y., kendini çalılık alana attı. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Hüseyin D., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Rüstem Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.Rüstem Y., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Ameliyata alındı.

Olay geniş çapta araştırılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153