banner171

Sarıyer-Sultangazi:3-3

Sarıyer,Sultangazi ile yaptıkları maçta yenen olmadı

Sarıyer-Sultangazi:3-3

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği 1.(İASKF) İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvası açılış maçında Sultangazi İlçe Karması ile Sarıyer İlçe Karması 3-3 berabere kaldı

NE SARIYER, NE SULTANGAZİ: 3-3

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği 1.(İASKF) İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvası açılış maçında Sultangazi İlçe Karması ile Sarıyer İlçe Karması 3-3 berabere kaldı.

  

 

70 dakika temponun hiç düşmediği muhteşem bir maça sahne olan karşılaşma sonunda iki ilçe karması 4.gruba 1'er puanla başladı.


1.(İASKF) İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvası 4.grup ilk karşılaşmasında Sultangazi Karması ile Sarıyer Karması Seyrantepe stadında karşı karşıya geldi.


Mücadelenin ilk 15 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Sultangazi Karması, Sarıyer Karması kalesinde golü aramaya başladı.


16.dakikada Sultangazi Karmasının golü geldi.  Yusuf'un ara pasıyla savunma arkasına sarkıp sol çaprazdan ceza alanına giren Ozan, sağ ayağının dışıyla güzel bir vuruş yapıp, topu ters taraftan ağlara gönderdi: 0-1.


Sultangazi ilçe Karması'nın gol sevinci kısa sürdü


Kalesinde golü gördükten sonra tempoyu yükselten Sarıyer ilçe karması 19.dakikada Mertcan ile skora denge getiren golü buldu:1-1


29.dakikada Sultangazi Yusuf'un ayağından bulduğu golle yeniden öne geçti: 2-1  


İlk yarının son dakikalarında oyunun temposu artarken iki takım da yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremedi.


Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı Sultangazi Karmasının 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
2. yarıya Sarıyer ilçe karması golle başladı. 2.yarıya 2-1 mağlup başlayan Sarıyer Karması 39.dakikada Faruk'la skora yeniden getirdi: 2-2.
70.dakikada maçın son dakikasında Sarıyer Karması Hamdi ile bulduğu çok kritik bir golle, bu kez öne geçen taraf oldu: 3-2
 Sarıyer Karmasının gol sevinci 1 dakika sürdü.
Maçta uzatma dakikalarına geçilirken 70+1.dakikada Sultangazi Karmasında

Oktay'ın golü skora bir kez daha denge getirdi: 3-3
Kalan 2 uzatma dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda galibiyet golüne ulaşamadı ve mücadele 3-3 sona erdi.
Bu sonuçla iki takım da turnuvaya 1'er puanla başladı.

Kaynak: sultangazisesi.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153