banner171

Sultangazi İlçe Eğitim Komisyonundan Büyük Atak

AK Parti Sultangazi İlçe Eğitim Komisyon Başkanı Bekir Koç ve yardımcıları, Altan Coşkun, Sabri Durak, Muhammed Ali Koç, Rabia Gökçel, Fatma Nahırcı İlçe Teşkilatına ünlü kitap yazarı Hekimoğlu İsmail’i davet ederek program düzenlediler.

 Sultangazi İlçe Eğitim Komisyonundan Büyük Atak
  Programa AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topçu, İlçe Başkan yardımcıları ve yönetimi, Kadın Kolları Başkan yardımcıları ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkan yardımcılar ve yönetimi,Mahalle Başkanları ve temsilcileri, Belediye meclis üyeleri katıldı.
 
 Programda kısa birer konuşma yapan Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,konuğa hoşgeldin derken böyle büyük değerlerin tecrübelerinden faydalanmak gerektiğini yinelediler ve teşekkür ettiler.

   Konuşmacı yazar Hekimoğlu İsmail,hayatından kesitler anlatırken, gençlere de öğütler verdi.Programa emeği geçen herkese teşekkür eden büyük usta,söyleşisini soru-cevap şeklinde tamamladı.

   Programdan sonra açıklama yapan Sultangazi İlçe Eğitim Komisyonu Başkanı Bekir KOÇ: İlçe teşkilatlanma başkanı Mevlüt DİLEK'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek  milli duygularımızı  diri tutmayı amaçladıklarını ve bu nedenle tecrübelerinden faydalanmak için zaman zaman böyle büyük üstadları konuk edeceklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2012, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153