banner171

Sultangazi Kent Ormanlarında Kar Keyfi

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı Sultangazi Kent Ormanlarını beyaza bürüdü. Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanları, hem piknik yapmak, hem de karın keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için tüm doğal güzelliğiyle İstanbulluların hizmetinde…

Sultangazi Kent Ormanlarında Kar Keyfi
 Yaz aylarında İstanbulluların ilgi odağı olan Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanları, şehir stresinden uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.


İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı ise Sultangazi Kent Ormanlarını eşsiz manzara görüntüsüne büründürdü.  Kar yağışı ile birlikte Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanları  piknik ve mangal keyfi yapmak,  eşsiz  manzara karşısında  hatıra fotoğrafı çektirmek, eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor.


Sultangazi’yi beyaz bir örtüye büründüren kar, özellikle çocukların en büyük eğlencesi oldu.  Kar yağışıyla birlikte gece geç saatlere kadar kar topu oynayan çocuklar için Kent Ormanları’nda yer alan macera platformu Seyir Kuleleri de alternatif eğlence mekanları oluyor .

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2012, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153