banner171

Sultangazi’de akıl almaz hırsızlıklar yaşanmaya başladı.

Hırsızlar gelinliklere dadandı

Sultangazi’de akıl almaz hırsızlıklar yaşanmaya başladı.

Sultangazi’de akıl almaz hırsızlıklar yaşanmaya başladı. Birçok işyerleri birkaç defa hırsızlar tarafından soyulduğu ilçe de hırsızların yeni adresi bayan kuaförleri oldu. Eski Edirne Asfaltı üzerinde Radikal Bayan Kuaförü ve Moda evi ise tam yedi defa soyulması işyeri sahibini çileden çıkarttı.
Hırsızlar Kuaförlere dadandı
İşyerinde kendi tasarımlarıyla ürettiği gelinliklere dadanan hırsızlar her gelişlerinde birkaç tane gelinliği ve değerli eşyaları alıp kaçmayı başarıyorlar. Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki bir iş merkezinin 2. katında hizmet veren kurum en son hırsızlar tarafından soyulduğunda ise Plazma Tv ile yine birkaç gelinliği çaldırmış oldu.
‘Alın terimiz yok pahasına satılıyor’
Konuyla ilgili yayın kuruluşlarımıza açıklama yapan Radikal Bayan Kuaförü sahibi Altun Özdemir işyerimize dadanan hırsızlardan bıktık, usandık, artık yetkililerden bu olaylara çözüm bulmalarını istiyoruz, diyerek, alın teriyle kazandığımız mallarımız kendini bilmezler tarafından çalınarak yok pahasına satılıyor. el emeğimizle ürettiğimiz gelinliklerimizi çalan hırsızlar kadar onları hırsızlardan bilerek veya bilmeyerek alanlarda en az onlar kadar suçlu diye konuştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153