banner171

Sultangazi'de Altınlarını Çalan Hırsızlar, Arkadaşı Çıktı

Sultangazi'de, Zeynep D.(33) isimli kadının evinde meydana gelen 25 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığı olayıyla ilgili 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Sultangazi'de Altınlarını Çalan Hırsızlar, Arkadaşı Çıktı
Sultangazi'de, Zeynep D. (33) isimli kadının evinde meydana gelen 25 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığı olayıyla ilgili 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasında Zeynep D.'nin iki kız arkadaşı da var. Şüphelilerin, "Onun evinde çok para vardır." diyerek kapı anahtarını hırsızlara verdiği belirlendi.

Sultangazi'deki evine hırsız girdiği iddiasıyla polise müracaat eden Zeynep D., evde bulunan yaklaşık 25 bin lira değerinde ziynet eşyasının çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evde yapılan incelemede kapıda herhangi bir zorlama olmaması üzerine hırsızın tanıdık kişi veya kişiler olabileceğini değerlendirmeye başladı.

Bu yönde sürdürülen soruşturma kapsamında Barış K. ile Celal K. şüpheli olarak gözaltına aldı. Bu kişilerin Zeynep D.'nin samimi arkadaşları Sevda İ. ve Fatma M. ile arkadaş oldukları tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılar, evin kapı anahtarını Sevda İ. ve Fatma M.'den aldıklarını daha sonra bunu hırsızlık yapacak olan kişilere verdiklerini söyledi. Bunun üzerine zanlıların isimlerini verdiği 3 kişi daha yakalandı.

Zanlılarla birlikte 2 tabanca, 15 mermi, 750 gram esrar, 12 adet kol saati., fotoğraf makineleri ve çeşitli ziynet eşyaları ele geçirildi. Ekipler, zanlılardan Celal K.'nın evden çalınan ziynet eşyaları bir kuyumcuda bozdurmaya çalıştıklarını belirledi.

Poliste işlemleri tamamlanan 7 zanlı adliyeye sevk edildi. CİHAN

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2012, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153