banner171

Sultangazi'de Aralık Ayı Etkinlikleri

Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi, aralık ayında da birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarının konserlerinin yer aldığı etkinliklerde ayrıca çocuklar için tiyatrolar yer alıyor.

Sultangazi'de Aralık Ayı Etkinlikleri
 Seminer ve konferansların da bulunduğu etkinliklerde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy da anılacak.
 Sultangazi Belediyesi kültürel etkinliklerle Sultangazilileri buluşturmaya devam ediyor. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde sunulan konser, tiyatro, seminer ve konferans gibi etkinlikler aralık ayında da sürüyor.

Sultangazililere ücretsiz olarak sunulan ekinlikler kapsamında Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Coşkun Karademir Dönüş Yolu isimli bir konser verdi. Her hafta farklı bir sanatçının konuk olduğu Kültür Merkezi’nde Sultangazililer, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin sevilen sanatçılarıyla bir araya gelecek.

Çocukların da unutulmadığı etkinliklerde Uygur Çocuk Tiyatrosu “Bu Dünya Hepimizin” isimli çocuk oyunu  sunuldu. Her hafta farklı bir çocuk oyununun sahnelendiği etkinliklerde çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadına varıyor.

Bu hafta da sürecek etkinliklerde Tiyatrocu Sezgin Maden “Aşure Tadında”  oyununu sahneleyecek.   Tomurcuk Tiyatrosu da Kukla Show ile çocukları eğlendirecek. İstanbul’un Saklı Türküleri konserinin de yer alacağı etkinlikler aralık ayı boyunca devam edecek.

27 Aralık günü ise Yavuz Bahadıroğlu, İstiklal Marşı’nın yazarı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’nun hayatını anlatacak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2012, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153