banner171

Sultangazi'de Babalar sertifikalarını çocukların elinden aldı

Sultangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gazi İlköğretim Okulu’nun birlikte yürüttüğü Baba Destek Eğitim Programı (BADEP) düzenlenen Sertifika töreni ile sona erdi.

Sultangazi'de Babalar sertifikalarını çocukların elinden aldı

Babalar sertifikalarını çocukların elinden aldı

 

Sultangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gazi İlköğretim Okulu’nun  birlikte yürüttüğü Baba Destek Eğitim Programı (BADEP) düzenlenen Sertifika töreni ile sona erdi.

 

Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İsrafil DAĞLAR tarafından 13 haftadır Salı ve Perşembe akşamları yürütülen ve 33 Babanın katıldığı Baba Destek Eğitim Programı (BADEP) Gazi İlköğretim Okulu çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen Sertifika töreni ile sona erdi.

 

Baba Destek Programı, Türkiye'de babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilmiş, bilimsel temelli bir eğitim programı. Katılımcı babalar; çocuk gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini artıran, iletişim becerisi kazandıran ve bunun sonucunda daha demokratik bir tutum benimsemelerine yol açan eğitimler aldılar.

 

Baba Destek Eğitim Programına katılan babalar sertifikalarını kendi çocuklarının elinden aldı.

 

Baba Destek Eğitim Programına katılan babalar eşleri ve çocukları ile törene katılarak ailece anlamlı bir gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153