banner171

Sultangazi'de Bayram Paralarını Hırsıza Kaptırdılar

Sultangazi'de, bayram alışverişi için bir mağazaya giden genç çift, hırsızların kurbanı oldu.

Sultangazi'de Bayram Paralarını Hırsıza Kaptırdılar
 Sultangazi'de, bayram alışverişi için bir mağazaya giden genç çift, hırsızların kurbanı oldu. Bebek arabasına asılan ve içinde yaklaşık 800 lira bulunan çantayı alan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
50. Yıl Mahallesi'nde bulunan giyim mağazasına bayram alışverişi için giren genç çiftin çantası çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda; kıyafet denemek için kabine giren eşini, Bebek arabasında bulunan bebekleriyle bekleyen adamın bir anlık dalgınlık hırsızların işini kolaylaştırdı. Alışveriş bahanesiyle mağazaya giren hırsızlar etrafı gezdikleri sırada Bebek arabasında asılı duran çantayı fark etti. Şahsın, çantaları Bebek arabasında bırakarak eşinin bulunduğu kabine doğru gitmesini fırsat bilen hırsızlardan biri, eline aldığı montla Bebek arabasının önünü kapatırken kadın hırsız ise Bebek arabasında asılı duran çantaları aldı. Elinde bulunan kazakların altına sakladığı çantayla olay yerinden hızla uzaklaşan hırsızlar, elinde bulunan kazakları da tek tek yere attı.

Eşiyle beraber bayram alışverişine gittiklerini belirten mağdur Yılmaz Kotan, "Eşim kabinde elbiseyi denerken çocuk arabasıyla hemen arkamdaydı. Herşey 5 saniye içerisinde oldu. Adam önümü kapatmak için montu aldı. Arkasından bir bayan geldi. Arabadan çantaları alıp hızlı bir şeklide mağazadan çıktı."ifadelerini kullandı.

Gerekli yerlere başvuruda bulunduklarını aktaran Kotan, "Aldığımız görüntüleri karakola götürdük. Onlar savcılığa göndereceklermiş. Bizde savcılıktan haber bekliyoruz. Çantanın içerisinde telefon ve bir miktar para vardı. Arabada çocukta vardı onlar çantayı alıp gitti. Eşim arabada çocuğu gördükten sonra rahatladı. Rahat bir nefes aldı." diye konuştu.Cihan

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153