banner171

Sultangazi'de Gaz Patlaması: 1 Yaralı

sultangazi'nde piknik tüpünden sızarak mutfakta biriken gazın patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Sultangazi'de Gaz Patlaması: 1 Yaralı

sultangazi'nde piknik tüpünden sızarak mutfakta biriken gazın patlaması sonucu bir kişi yaralandı. Patlama anında salon duvarı dışarı göçtü.

Olay, Sultançiftliği 41. Sokak 20 numarada bulunan 2 katlı binanın birinci katında saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, her ikisi de şoförlük yapan Adem Irmak ve Ahmet Arslan mesai bitiminde birlikte yaşadıkları bekar evine geldi. Akşam yemeğinin ardından Ahmet Arslan, çay demlemek için mutfağa girdi. Piknik tüpünden sızarak mutfakta sıkışan gaz, Arslan'ın ocağı yakmak için kibriti çakmasıyla patladı. Patlamada mutfak penceresi ve kapısı parçalanırken, perdeler de alev aldı. Salon duvarının yıkıldığı, cam ve pencerelerin sokağa saçıldığı patlamada Ahmet Arslan hafif şekilde yaralanarak Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 'ne kaldırıldı. Adem Irmak ise olaydan yara almadan kurtuldu. Yaralı Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Adem Irmak ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay anında sokaktan geçtiğini anlatan Burak Sipahioğlu, bir ses duyduklarını ama önemsemediklerini belirtti. Daha sonra bağırışları duyduklarını ve patlama olduğunu anladığını kaydeden Sipahioğlu, "Bağırışlar geliyordu sokağa doğru geri koştum. Baktığımızda patlama olmuştu. Polisi ve ambulansı aradık" dedi.haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153