banner171

Sultangazi'de Liderlik Eğitimi...

Kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eden Sultangazi Belediyesi çalışanlarına “Liderlik Yönetimi” konulu seminer düzenledi.

Sultangazi'de Liderlik Eğitimi...
 Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İsmet Barutçugil, liderlik özellikleri ile yapılması gerekenler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Sultangazi Belediyesi, yöneticilere yönelik “Liderlik Yönetimi” konulu seminer verdi. Sultangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen hizmet içi eğitim programına belediyede çalışan yöneticiler katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İsmet Barutçugil, liderlerde olması gereken özellikleri anlattı. “Liderler, karakter, vizyon, strateji ve duygusal zeka sahibidir” şeklinde konuşan Prof. Dr. Barutçugil,  “İyi bir lider iletişim, zaman yönetimi, çatışma ve değişim yönetimi gibi becerileri ile dikkat çeker. Ekip anlayışı ile insan ilişkileri sürecini yürüterek işinde fark oluşturan kişidir” dedi.

Kurumların başarılarının bireylerin kendini geliştirmesiyle doğru orantılı olduğuna dikkatleri çeken Barutçugil, “Günümüzde kurumların başarısı, her düzeydeki çalışanların kendilerini geliştirerek bilinçli, dürüst, sabırlı, üstün kaliteyi hedefleyen, yardımlaşan, gelişmeye ve geliştirmeye hevesli kişilere bağlıdır. Bu kişiler, işinin lideri niteliklerini kazanırlar ve bu nitelikleri ile çalıştıkları kişileri etkilerler” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2012, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153