banner171

Sultangazi'de Şehitler Korusu

Sultangazi Belediyesi şehitlerin isimlerini yaşatmak adına Sultangazi Kent Ormanı’nda, “Şehitler Korusu” oluşturdu. Sultangazi’de ikamet eden şehit aileleri ile birlikte ağaç diken Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin isimlerinin Sultangazi Kent Ormanı’nda yaşayacağını söyledi.

Sultangazi'de Şehitler Korusu

Sultangazi Belediyesi, şehitlerin isimlerini yaşatmak adına Sultangazi Kent Ormanı’nda, “Şehitler Korusu” oluşturdu.

Sultangazi Kent Ormanı’nda düzenlenen ağaç dikme programına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, sivil toplum örgüt temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile şehit aileleri katıldı.


Program, din görevlisi Şaban Elönü’nün Kuran’ı Kerim’i okumasıyla başladı.


Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstiklalimizi ve bayrağımızı gazilerimiz ve  aziz şehitlerimize borçlu olduğumuzu belirtti. Başkan Altunay, “Şehitlerimize minnet borcumuz hiçbir zaman ödenmez. Şehitlerimize şükran ve minnet duygularının bir ifadesi olarak Sultangazi Kent Ormanı’nda Şehitler Korusu oluşturduk” diye konuştu.


Daha önce de Van’da yaşanan depremde şehit düşen gazeteciler ve öğretmenler adına ağaç dikimi yapıldığına işaret eden Başkan Altunay, “Geçmişimizi hatırlamak ve yaşatmak adına Kent Ormanı’nda birçok etkinlik yapıyoruz. Peygamberlikten sonra en üst mertebe olan şehitliğe ulaşan canlarımız için dikeceğimiz ağaçlarla onları yaşatmak bizim için oldukça mutluluk verici. Şehitlerimizi ismini taşıyan ıhlamur ağaçlarının büyümelerini hep birlikte takip edecek, ziyaretler gerçekleştirerek onları yad edeceğiz. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır diliyoruz” dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Altunay ile protokol üyeleri, şehit aileleriyle birlikte Şehitler Korusu’nda ıhlamur ağaçlarını diktiler. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa ogur
mustafa ogur - 11 yıl Önce

bölgeninn en büyük deve güresi etkinligi torbalı izmir. torbalı özbey stadyumun dan yapılacak her yıl binlerce kişiyi agırlayan festivale bul yılda ilgının yogun olması bekleniyor ücretsizdir halkımızı pazar gun torbalı beldyiye başkanı r. ismail uygur bekliyoruz torbali izmir şupat tarih 3 de bekliyoruz nik savci mustafa ogur torbali izmir

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153