banner171

Sultangazi'de Sürücüsüz Kamyonet Dehşeti

Sultangazi'de park halindeyden bir anda hareket eden kamyonet, önündeki bir otomobil ile iki kişiye çarptı.

Sultangazi'de Sürücüsüz Kamyonet Dehşeti
 Sultangazi'de park halindeyden bir anda hareket eden kamyonet, önündeki bir otomobil ile iki kişiye çarptı. Kamyonetin çarptığı iki kişi bir apartman ile kaldırım arasındaki boşluğa, otomobil de üzerlerine düştü. Yaralanan iki kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Kaza, Yunus Emre Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi 76 numara önünde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 GVJ 01 plakalı kamyoneti henüz kimliği belirsiz bir sürücü cadde üzerine park etti. Sürücünün inmesinden sonra kamyonet bir anda hareket etmeye başladı. Kamyonetin ilerlediğini gören sürücü peşinden koşsa da kamyonete yetişemedi.

Bu sırada kaldırımda yürüyen anne ve çocuğu, sürüklenen otomobilin altında kaldı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


Gittikçe hızlanan kamyonet, park halindeki 34 CVS 61 plakalı otomobili önüne katarak sürükledi. Sürüklenen otomobil de kaldırımda yürüyen ve okula gittikleri belirtilen Gurbet Gürbüz (30) ile oğlu Eren Gürbüz'e (8) çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve oğul kaldırımla bina arasındaki merdiven boşluğuna fırladı. Ardından da kamyonet çarptığı park halindeki otomobil kadının ve çocuğun üzerine düştü. Kazaya sebebiyet veren kamyon ise park halindeki başka bir kamyonete daha çarparak durdu. Kazayı görerek koşan vatandaşlar, anne ve oğlunu yaralı olarak kurtardı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı anne Gurbet Gürbüz ve oğlu Eren Gürbüz ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Gurbet Gürbüz'ün sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Eren Gürbüz ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Dha

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2013, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153