banner171

Sultangazi'li Ak Kadınlar;İtfaiyecileri Unutmadı!

AK Kadınlar İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 299. Yıldönümü ve İtfaiyecilik haftasını unutmadı…

Sultangazi'li Ak Kadınlar;İtfaiyecileri Unutmadı!
 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 299. Yıldönümünde AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Sultangazi İtfaiye Teşkilatını ziyaret ederek kutladı…
Ziyareti AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Halkla İilişkiler Birim Başkanı Çiğdem Karadeniz, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Rabia Gökçel, Tanıtım Medya Birim Başkanı Sultan Oğuz gerçekleştirdi.
AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen “ İtfaiye Haftası’nın amaçı; itfaiye hizmetlerinin ne olduğunu halkımıza anlatmak yangın güvenlik önlemlerinin önemi konusunda halkımızı aydınlatmak ve yangından korunma şekillerini açıklamaktır. Bir şehrin itfaiyesi ne kadar iyi olursa olsun, itfaiyenin başarısı, halkımızın aldığı yangın güvenlik önlemlerine ve yangından korunma konusundaki bilgi seviyesine bağlıdır. Sultangazi de yangına karşı halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için, çeşitli tanıtıcı ve eğitici programların hazırlanması ve halka ulaşılması gerekir bunu sağlamak için de basının desteğine de ihtiyaç vardır. Biz AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak felaket ve acil durumlarda gerektiğinde kendi hayatlarını tehlikeye atarak mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftasının kuruluşunun 299. Yıldönümünü en içten dileklerimizle kutlarız ”dedi.

Sultangazi Habibler itfaiye şefi Cafer Uçum ise “ Sultangazi şubesi olarak halkın bilinçlenmesi adına Eğitim programları hazırlıyoruz, tatbikatlarımızı okullarda gerçekleştiriyoruz ama bu yeterli değil basının desteğine ihtiyacımız var umarım bu konuda gereken hassasiyet gösterilir. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına bizleri unutmayan ziyaretiyle onurlandıran AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’e sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153