banner171

Sultangazispor'dan SP'ye ziyaret

SultanGaziSpor K.Bşk. Nevzat yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Saadet partisi Sultangazi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Sultangazispor'dan SP'ye ziyaret

Saadet Partisi Sultangazi ilçe teşkilat başkanı. Hasan Akpınar ve ilçe belediye meclis üyesi Hüseyin Aydoğan ve ilçe yönetim kurulunun ağırladığı SultangaziSpor k. başkanı Nevzat Yılmaz Sultangazispor kulübünün başarılarından bahsederek inşallah bu yıl şampiyon olacağız dedi.

Hasan Akpınar ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren başkan spor kulübünün sıkıntılarından da bahsetti

Daha önce kendilerine tahsis edilen Spor Tesisinin kendilerine verilmediğinden bahseden başkan çok yakında bize tahsis edilen ama kullanımımıza verilmeyen tesisin kullanım hakkını da alacaklarını peşini bırakmayacaklarını söyledi bize ve kulübümüze yapılan haksızlıklara en net tavrı koyan bugüne kadar hep saadet partisi oldu bunun için öncelikle rahmetli Prof.Dr. Necmettin Erbakan ‘a ve onun talebeleri olan sizlere çok teşekkür ederiz dedi.

Hasan Akpınar ise bunun üzerine saadet partisi olarak her zaman dediğimiz gibi haksızlıkların karşısında olup haklının yanında olmaya devam edeceğiz dedi ayrıca Sultan gazi bizim ilçemiz spor kulübümüze de her zaman destek olup gençlerimizin sosyal aktivitelerine katkıda bulunmasından onların kötü alışkanlıklardan alıkoymasından çok memnun olduklarını belirtti.

Ayrıca spor kulüb başkanı Nevzat yılmaz önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sultan gazi Spor Kulübü gecesine Saadet Partisi Sultangazi ilçe Başkanı Hasan Akpınar ‘ı ve Tüm Saadet Partilileri davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153