banner171

Vali Mutlu, Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, toplum destekli polislerin organizasyonunda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Vali Mutlu, Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu
 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, toplum destekli polislerin organizasyonunda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlere nasihatlerde bulunan Vali Mutlu, "Her gününüzü, kendinizi yenileyerek geçiriniz. Kendini yenileyenler ve yeni döneme kendini hazırlayanlar her zaman kazanan taraf olur" dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, üniversite öğrencilerine yönelik bir programa imza attı. Öğrencileri suç unsuru taşıyan olaylara karşı bilinçlendiren ve eğitim veren polisler, özellikle Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'dan gelen öğrencilerin suça karışmamaları yönünde çaba harcıyor. Bu kapsamda öğrencilerle birlikte çeşitli aktiviteler yapan polisler öğrencileri, kentin yöneticileri ile buluşturmayı ihmal etmiyor. Anadolu'nun birçok ilinden İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen öğrencilerle sürekli bir arada olan ve aktiviteler düzenleyen Toplum Destekli Polislerin amacı öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamalarına yardımcı olmak.

"Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni

Mutlu ile bir araya gelen üniversiteli gençler keyifli anlar yaşadı. Gençler adına açıklama yapan Mustafa Gülnar, toplum destekli polislere teşekkür etti. Polisler tarafından düzenlenen gezilerde kardeşliği gördüklerini belirten Gülnar, "Biz bu gezide televizyonlardan olumsuz haberlerini duyduğumuz şehirlerin içinden gelen insanlarımızın aslında ne kadar da güzel insanlar olduğunu gördük" dedi.

Programda öğrencilere nasihatlerde bulunan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da şöyle konuştu: "Her gününüzü kendinizi yenileyerek geçiriniz. Kendini yenileyenler ve yeni döneme kendini hazırlayanlar her zaman kazanan taraf olur. Yarın benim gelecek benim demek istiyorsanız kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Bunun için acı gerekir. Disiplin ve zahmet gerekir. Bunlar ömrünüzü bereketlendirir ve uzatır. Kendisini yenilemeyi becerenler gelecekte önemli yönetim kademelerinde kendilerine yer bulur"

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mutlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Antalya'da ortaklaşa organize ettiği kamp organizasyonuna katılan öğrencilere katılım belgesi verdi. Vali Mutlu, öğrencilerin Sultangazi'de mangal yapalım teklifine de olumlu yanıt vererek "Nisan'da buluşalım" sözü verdi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153