banner171

Yunusağa camii yükseliyor

Esentepe Mahallesi’ndeki Yunusağa Camii inşaatı hızla yükseliyor Sultangazi İlçe Müftülüğü ve Yunusağa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği gayretleriyle yaptırılan caminin birinci katı tamamlandı. Birinci katı tamamlanan 3404 m2 alan içerisine 2028 m2 alanlı Sultangazi’nin en büyük camii, Kur’an Kursu ve külliyesi ve içinde spor salonu okuma ve kültür salonlarının da olması hedefleniyor. İlçe Müftüsü Ertuğrul Koyuncu inşaatı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Camii İmam Hatibi Zilfi Aydoğan ve Yunusağa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şevket Önül’den bilgi aldı. Çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Zilfi Aydoğan; inşaatın zor ve külfetli olması sebebiyle bölge halkının da ekonomik yönden dar gelirli olduğundan yardımlara ihtiyaç olduğunu belirtti. Müftü Koyuncu da camii derneği ve müftülüğün katkılarıyla. halkımızın da desteğiyle inşaatın devam ettiğini, tüm katkıda bulunan görevli ve vatandaşlarımızı da müteşekkir olduğunu belirterek ‘Sultangazi’de camisiz ve Kur’an Kursu olmayan yer kalmaması için tüm görevlilerimiz, cami cemaatimiz ve halkımızla birlikte gayret sarf ediyoruz. Tabii ki bu inşaatlar kolay olmuyor. Bu tür işlerde her zaman halkımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi. Etiketler : yunusağa, esentepe, cami, inşaat, Esentepe Mahallesindeki Yunusağa Camii inşaatı hızla yükseliyor.

Yunusağa camii yükseliyor

Sultangazi İlçe Müftülüğü ve Yunusağa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği gayretleriyle yaptırılan caminin birinci katı tamamlandı.

Birinci katı tamamlanan 3404 m2 alan içerisine 2028 m2 alanlı Sultangazi’nin en büyük camii, Kur’an Kursu ve külliyesi ve içinde spor salonu okuma ve kültür salonlarının da olması hedefleniyor.

İlçe Müftüsü Ertuğrul Koyuncu inşaatı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Camii İmam Hatibi Zilfi Aydoğan ve Yunusağa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şevket Önül’den bilgi aldı.
Çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Zilfi Aydoğan; inşaatın zor ve külfetli olması sebebiyle bölge halkının da ekonomik yönden dar gelirli olduğundan yardımlara ihtiyaç olduğunu belirtti.


Müftü Koyuncu da camii derneği ve müftülüğün katkılarıyla. halkımızın da desteğiyle inşaatın devam ettiğini, tüm katkıda bulunan görevli ve vatandaşlarımızı da müteşekkir olduğunu belirterek ‘Sultangazi’de camisiz ve Kur’an Kursu olmayan yer kalmaması için tüm görevlilerimiz, cami cemaatimiz ve halkımızla birlikte gayret sarf ediyoruz. Tabii ki bu inşaatlar kolay olmuyor. Bu tür işlerde her zaman halkımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153