banner171

Zabıta Teşkilatı'na Sultangazi'de Kutlama!

Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü Sultangazi’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Zabıta çalışanları esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Zabıta Teşkilatı'na Sultangazi'de Kutlama!

Osmanlılarda İhtisab Müessesesi olarak hizmet veren Zabıta Teşkilatı; kuruluşunun 186. yıldönümünü kutluyor. Sultangazi’de ise kutlamalar  Cebeci Yolu’ndan başladı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Hacı Orhan, Zabıta Müdürü Serkan Sencar ile Zabıta çalışanları 1. Cebeci Yolu’ndan başlayarak esnaf ve vatandaşları ziyaret etti ve karanfil dağıttı. Yürüyüşte vatandaşların görüş ve önerilerini de alan Başkan Altunay, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

 

 

Burada basın mensuplarının da sorularını cevaplandıran Başkan Altunay,  “Sultangazi Belediyesi Zabıta ekiplerimiz ilçede yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyorlar” dedi. Esnafın ve halkın zabıta ekiplerine  engel değil yardımcı ve destek olmasını isteyen Başkan Altunay, “Zabıtalarımızın 186’ınci yıldönümünü kutluyor, tüm zabıtalarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2012, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153