banner171

Trakya’ya dikkat!

 Trakya’ya dikkat!

Sevgili dostlar bugün Kırklarelindeydik. Trakya’nın bu güzel şehrinde Ak parti il danışma meclisine katılmak için Ak parti Genel başkan yardımcısı Sn.Süleyman Soylu ile beraber İstanbul’dan yola çıktık. İlk durağımız Kırklareli il başkanlığı oldu. Burada Ak parti Marmara bölgesinden sorumlu teşkilat başkan yardımcısı Sn. Ahmet Baha Öğütken ve Eski Bayrampaşa belediye başkanı Sn. Hüseyin Bürge’nin de katılımıyla DP, ANAP gibi merkez partilerde siyaset yapan siyasetçilerle hasbihal toplantısı yapıldı.

Kırklareli’nde Siyaset yapan ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda Sn. Süleyman Soylu neden Ak parti sorusuna hem ekonomik hem de siyasal gelişmeler ekseninde son derece doyurucu ve bilgilendirici cevaplar verdi. Türkiye’nin çok partili demokrasi deneyimlerinin son derece başarılı tahlillerle süsleyen bir  saatlik konuşmasında salondan çıt bile çıkmadı. Toplantıya katılanlar arasında hâlihazırda görevde olan DP’li ilçe ve Belde belediye başkanlarının yanında DYP’nin eski Edirne, Tekirdağ, Kırklareli il başkanları, Ticaret ve Sanayi oda başkanları gibi STK temsilcileri de katıldılar.

Süleyman başkan, Bölgenin dengelerini oldukça iyi bilen bir siyasetçi. Ak parti teşkilatlarındaki Trakya’yı kazanma arzusu, merkez sağın yitik oylarının CHP yerine AK Parti’ye kanalize olması durumuyla birleştiğinde neden olmasın diyor konuşmasında.

Teşkilat başkanlığının Marmara bölge sorumlusu Ahmet Baha Öğütken ’in Kurucu Fatih ilçe başkanlığı tecrübesiyle teşkilat yapısına verdiği önem toplantılarda hemen kendisini belli etti. Görünen O ki, Teşkilatlarda ciddi bir silkinme yaşayacağız Trakya’da. Ak parti bu sefer işi çok sıkı tutacak görünüyor bölgede.

Sağlık bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu’nu bölgenin gururu olmuş. Böyle önemli bir bakanlığın kendi bölge milletvekillerinden çıkması bölge halkını memnun etmiş gördüğüm kadarıyla.

Bu istişare toplantılarının devam etmesinin kararlaştırılması, Trakya’nın kazanılması arzusu ve iradesinin ne kadar kuvvetli olduğunu ortaya koyuyor.

 

 

YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153