Bayrampaşa'da ihtiyaç sahiplerine 200 ton kömür yardımı

Bayrampaşa 29.12.2021 - 14:31, Güncelleme: 29.12.2021 - 14:31 1230+ kez okundu.
 

Bayrampaşa'da ihtiyaç sahiplerine 200 ton kömür yardımı

Bayrampaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu.
Belediye ekipleri ayrıca budaması yapılan yaklaşık 20 bin ağaçtan ortaya çıkan dalları da yakacak olarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti. Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 aileye toplam 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu. İhtiyaç sahiplerinin soğuk kış günlerinde evlerini ve gönüllerini ısıtmak amacıyla yapılan yardımlar, belediye ekiplerince evlere kadar teslim edildi.
Bayrampaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu.

Belediye ekipleri ayrıca budaması yapılan yaklaşık 20 bin ağaçtan ortaya çıkan dalları da yakacak olarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.


Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 aileye toplam 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu. İhtiyaç sahiplerinin soğuk kış günlerinde evlerini ve gönüllerini ısıtmak amacıyla yapılan yardımlar, belediye ekiplerince evlere kadar teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.