Burcu Esmersoy'un O çizmesi olay oldu!

Magazin 03.12.2013 - 10:27, Güncelleme: 03.12.2013 - 10:27 2064+ kez okundu.
 

Burcu Esmersoy'un O çizmesi olay oldu!

Burcu Esmersoy, hafta sonu sunuculuğunu üstlendiği programda giydiği çizmeyle sosyal medyada günün konusu oldu. Louboutin marka çizme 5 bin liraya yakın fiyatıyla dudak uçuklatıyor
 Sevilen sunucu Burcu Esmersoy, hafta sonunda sunuculuğunu yaptığı 'Spor Gecesi' isimli programda giydiği çizmeyle bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Emek Ege ile sunduğu programda, ünlü tasarımcı Christian Louboutin'in tasarımı olan 4 bin 750 liralık diz üstü bir çizme giyen Esmersoy, Twitter'da uzun süre konuşuldu. Güzel sunucunun kıyafetini beğenenler olduğu gibi, kombinin spor programı için uygun olmadığını belirtenler de oldu. (Sabah)
Burcu Esmersoy, hafta sonu sunuculuğunu üstlendiği programda giydiği çizmeyle sosyal medyada günün konusu oldu. Louboutin marka çizme 5 bin liraya yakın fiyatıyla dudak uçuklatıyor
 Sevilen sunucu Burcu Esmersoy, hafta sonunda sunuculuğunu yaptığı 'Spor Gecesi' isimli programda giydiği çizmeyle bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Emek Ege ile sunduğu programda, ünlü tasarımcı Christian Louboutin'in tasarımı olan 4 bin 750 liralık diz üstü bir çizme giyen Esmersoy, Twitter'da uzun süre konuşuldu. Güzel sunucunun kıyafetini beğenenler olduğu gibi, kombinin spor programı için uygun olmadığını belirtenler de oldu.

(Sabah)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.