Erdoğan'dan Paralel Parti değerlendirmesi

Siyaset 09.11.2014 - 18:34, Güncelleme: 09.11.2014 - 18:34 850+ kez okundu.
 

Erdoğan'dan Paralel Parti değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Paralel Yapı'nın parti kurmasına ilişkin görüşlerini değerlendiren Erdoğan bakın hangi değerlendirmelerde bulundu.
 Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, Erdoğan'ın konuya ilişkin yaptığı açıklamaları bugünkü makalesine taşıdı. İşte o sözler: - ÜST AKIL: Bunların, seçimler sırasında, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da terör örgütünün siyasi uzantısı olan adayları desteklemekte beis görmediklerini hatırlatmakla yetinmek istiyorum. Üst akıl talimatı böyle veriyor ve bunlar da bu adımları atıyorlar. Bu dayanışmaları sürecektir... Emniyet'te pasif direnişler oluyor, olabiliyor. Çünkü bunları malum bir akşamda temizleyemiyorsunuz. Sorunu, Türkiye'deki mevcut yasalarla hukuk devleti içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız.  - PARALEL PARTİ: Eğer parti kurarlarsa bence çok isabetli olur. Bir düşünce grubunun parti kurmasına kimsenin itirazı olamaz. Hatta her düşünce grubunun parti kurmasında fayda var. Bu sayede her şey, çok açık net ortaya çıkmış olur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Paralel Yapı'nın parti kurmasına ilişkin görüşlerini değerlendiren Erdoğan bakın hangi değerlendirmelerde bulundu.
 Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, Erdoğan'ın konuya ilişkin yaptığı açıklamaları bugünkü makalesine taşıdı. İşte o sözler:
- ÜST AKIL: Bunların, seçimler sırasında, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da terör örgütünün siyasi uzantısı olan adayları desteklemekte beis görmediklerini hatırlatmakla yetinmek istiyorum. Üst akıl talimatı böyle veriyor ve bunlar da bu adımları atıyorlar. Bu dayanışmaları sürecektir... Emniyet'te pasif direnişler oluyor, olabiliyor. Çünkü bunları malum bir akşamda temizleyemiyorsunuz. Sorunu, Türkiye'deki mevcut yasalarla hukuk devleti içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız. 

- PARALEL PARTİ: Eğer parti kurarlarsa bence çok isabetli olur. Bir düşünce grubunun parti kurmasına kimsenin itirazı olamaz. Hatta her düşünce grubunun parti kurmasında fayda var. Bu sayede her şey, çok açık net ortaya çıkmış olur
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.