Eski Galata Köprüsü Kaldırılacak
Eski Galata Köprüsü Kaldırılacak
Haliç'te onarım çalışmalarıyla oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi için 20 yıl sonra Balat-Halıcıoğlu arasında hizmete alınan Eski Galata Köprüsü, yarın kaldırılıyor.
Eski Galata Köprüsü, 7 Ekim Pazar günü kaldırılacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yolcu taşıyan deniz araçlarının Eyüp'e geçişine engel olan ve su sirkülasyonunu engelleyen eski Galata Köprüsü'nün, 7 Ekim Pazar günü araç ve yaya trafiğine kapatılarak kaldırılacağı belirtildi.
Eski Galata Köprüsü'nün, Haliç Köprüsü'nde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce yapılan izolasyon ve yenileme çalışmaları nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığına çözüm için; Büyükşehir Belediyesi'nce 8 Temmuz'da Balat-Halıcıoğlu arasında yeniden hizmete alındığı anımsatılan açıklamada, köprünün, çalışmalar sırasında ulaşıma önemli derecede katkı sağladığı ve sürücüler tarafından tercih edildiği kaydedildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.