Galatasaray'lı Wesley Sneijder'ın Evine Polis Baskını

Spor 03.12.2014 - 23:56, Güncelleme: 03.12.2014 - 23:56 1453+ kez okundu.
 

Galatasaray'lı Wesley Sneijder'ın Evine Polis Baskını

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau geride kalan hafta sonu büyük bir şokla sarsıldı.
 Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, Hollanda'da bulundukları zamanlarda kullandıkları Utrecht kentindeki ve Hollanda polisi tarafından baskın düzenlendi. Polis timlerinin, geç saatlerde düzenledikleri baskında evde uyuşturucu aradıkları ortaya çıktı. İHBAR ÜZERİNE EVE BASKIN Hollanda polisinin gelen bir ihbar üzerine Sneijder-Yolanthe çiftinin evine baskın düzenlediği bildirildi. Evde o esnada temizlik işlerinden sorumlu görevlilerin olduğu ifade edildi. Görevlilerin polis baskını yaşanır yaşanmaz Sneijder çiftine telefonla haber verdikleri ortaya çıktı. Hollanda polisi evde yaptığı aramada yasaklı herhagi bir maddeye ulaşamadı. Sneijder'in asılsız ihbar sonrası evine yapılan baskın nedeniyle çılgına döndüğü öğrenildi.   TAZMİNAT DAVASI AÇIYORLAR   Sneijder ile Yolanthe'nin avukatlarına talimat verdikleri ve çeşitli tazminat davaları açılması için başvuruda bulundukları ifade edildi. Yolanthe Cabau'nun önümüzdeki günlerde Hollanda'ya giderek, yetki verdikleri hukuk bürosunun avukatlarıyla bir araya geleceği öğrenildi. Yaşanan baskın Hollanda'da da gündem haline geldi. Kaynak: 
Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau geride kalan hafta sonu büyük bir şokla sarsıldı.
 Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, Hollanda'da bulundukları zamanlarda kullandıkları Utrecht kentindeki ve Hollanda polisi tarafından baskın düzenlendi. Polis timlerinin, geç saatlerde düzenledikleri baskında evde uyuşturucu aradıkları ortaya çıktı.

İHBAR ÜZERİNE EVE BASKIN

Hollanda polisinin gelen bir ihbar üzerine Sneijder-Yolanthe çiftinin evine baskın düzenlediği bildirildi. Evde o esnada temizlik işlerinden sorumlu görevlilerin olduğu ifade edildi. Görevlilerin polis baskını yaşanır yaşanmaz Sneijder çiftine telefonla haber verdikleri ortaya çıktı. Hollanda polisi evde yaptığı aramada yasaklı herhagi bir maddeye ulaşamadı. Sneijder'in asılsız ihbar sonrası evine yapılan baskın nedeniyle çılgına döndüğü öğrenildi.
 
TAZMİNAT DAVASI AÇIYORLAR
 
Sneijder ile Yolanthe'nin avukatlarına talimat verdikleri ve çeşitli tazminat davaları açılması için başvuruda bulundukları ifade edildi. Yolanthe Cabau'nun önümüzdeki günlerde Hollanda'ya giderek, yetki verdikleri hukuk bürosunun avukatlarıyla bir araya geleceği öğrenildi. Yaşanan baskın Hollanda'da da gündem haline geldi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.