Meryem Uzerli'den başörtü açıklaması

Magazin 11.12.2012 - 11:38, Güncelleme: 11.12.2012 - 11:38 1469+ kez okundu.
 

Meryem Uzerli'den başörtü açıklaması

Meryem Uzerli Başbakan istedi Hürrem başını örttü iddiasına yanıt verdi.
  Meryem Uzerli, ”Biz böyle bir Kanuni görmedik” sözleriyle eleştirdiği Muhteşem Yüzyıl'ın 77 bölümünde izleyicinin karşısına başörtülü olarak çıkacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi. “BİZ BUGÜNE KADAR BAŞÖRTÜLÜ ÇEKTİK” sanıldığı gibi Başbakan'ın eleştirisinden sonra böyle bir yola başvurmadıklarını belirten Uzerli ”Hayır, hayır biz bugüne kadar başörtülü çektik bundan sonra da çekebiliriz. Daha önceki bölümlere de bakarsanız görebilirsiniz. Başbakan'ın eleştirisiyle hiç alakası yok. İnanın yok” diye konuştu. BİRÇOK ÜLKEDE BÖYLE KISITLAMALAR OLUYOR Uzerli daha sonra gazetecilerin ”Almanya'da da dizilere böyle kısıtlamalar getiriliyor mu?” sorusuna ”Birçok ülkede din ve devlet işleri bir arada olduğu için bazen böyle şeyler olabiliyor” ise yanıtı verdi.
Meryem Uzerli Başbakan istedi Hürrem başını örttü iddiasına yanıt verdi.
  Meryem Uzerli, ”Biz böyle bir Kanuni görmedik” sözleriyle eleştirdiği Muhteşem Yüzyıl'ın 77 bölümünde izleyicinin karşısına başörtülü olarak çıkacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi.
“BİZ BUGÜNE KADAR BAŞÖRTÜLÜ ÇEKTİK”
sanıldığı gibi Başbakan'ın eleştirisinden sonra böyle bir yola başvurmadıklarını belirten Uzerli ”Hayır, hayır biz bugüne kadar başörtülü çektik bundan sonra da çekebiliriz. Daha önceki bölümlere de bakarsanız görebilirsiniz. Başbakan'ın eleştirisiyle hiç alakası yok. İnanın yok” diye konuştu.

BİRÇOK ÜLKEDE BÖYLE KISITLAMALAR OLUYOR
Uzerli daha sonra gazetecilerin ”Almanya'da da dizilere böyle kısıtlamalar getiriliyor mu?” sorusuna ”Birçok ülkede din ve devlet işleri bir arada olduğu için bazen böyle şeyler olabiliyor” ise yanıtı verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.