Süleyman Soylu,Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin nerede?

Siyaset 13.10.2014 - 01:26, Güncelleme: 13.10.2014 - 01:26 1084+ kez okundu.
 

Süleyman Soylu,Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin nerede?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Senin şerefin ve namusun nerede?" diye seslendi.
 AK Parti Kaletepe delege seçimine katılan Soylu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Senin şerefin ve namusun nerede?” diye seslendiğini belirterek, "Senin şerefin ve namusun nerede?" dedi. Kılıçdaroğlu’nun bir tezgah kurduğunu belirten Soylu, "BDP’yi himaye edecek ya, Selahattin Demirtaş’ı himaye edecek ya, orda ki vandalizmli himaye edecek ya,  orada ki yakın batmayı himaye edecek ya, AK Parti hükümetimizi ve bu ülkeyi yarına taşımak için büyük bir emek gayretleri ortaya koyanları bir şekilde suçlayacaktır. Selahattin Demirtaş’a PKK kadrolarına da BDP’li sorumsuz siyasetçilere  Kılıçdaroğlu koruyucu annelik yapmaya çalışıyor. Yaptığı odur. Saldırmasının temel sebeplerinden bir tanesi de odur. Buradan CHP’lilere sesleniyorum. Ey Cumhuriyet Halk Partililer, Türk bayrağına saldıranlara, yakanlara, Atatürk büstünü devirenlere koruyucu annelik gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’na hesabını sorun ve bu partinin başından bunu altın." diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Senin şerefin ve namusun nerede?" diye seslendi.
 AK Parti Kaletepe delege seçimine katılan Soylu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Senin şerefin ve namusun nerede?” diye seslendiğini belirterek, "Senin şerefin ve namusun nerede?" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bir tezgah kurduğunu belirten Soylu, "BDP’yi himaye edecek ya, Selahattin Demirtaş’ı himaye edecek ya, orda ki vandalizmli himaye edecek ya,  orada ki yakın batmayı himaye edecek ya, AK Parti hükümetimizi ve bu ülkeyi yarına taşımak için büyük bir emek gayretleri ortaya koyanları bir şekilde suçlayacaktır. Selahattin Demirtaş’a PKK kadrolarına da BDP’li sorumsuz siyasetçilere  Kılıçdaroğlu koruyucu annelik yapmaya çalışıyor. Yaptığı odur. Saldırmasının temel sebeplerinden bir tanesi de odur. Buradan CHP’lilere sesleniyorum. Ey Cumhuriyet Halk Partililer, Türk bayrağına saldıranlara, yakanlara, Atatürk büstünü devirenlere koruyucu annelik gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’na hesabını sorun ve bu partinin başından bunu altın." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.