Sultangazi'de Kira Anlaşmazlığı Çıktı: Kiracı Evi Yakarak Kayboldu

Sultangazi 16.11.2024 - 03:10, Güncelleme: 16.11.2024 - 03:10 1299+ kez okundu.
 

Sultangazi'de Kira Anlaşmazlığı Çıktı: Kiracı Evi Yakarak Kayboldu

Sultangazi'de Kira Anlaşmazlığı Çıktı: Kiracı Evi Yakarak Kayboldu
Sultangazi’de, kiracısı ile ev sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık büyük bir olayla sonuçlandı. İddiaya göre, Abdullah Gündoğdu isimli ev sahibi, kiracısı Ali B.’ye, kardeşinin geleceğini belirterek evi boşaltmasını istedi. Kiracı Ali B., evden çıkmayı reddetti ve bu durum üzerine ikili arasında gerginlik yaşandı. Tartışmanın ardından, Ali B. sinirlerine hakim olamayarak evde yangın çıkardı. Alevler kısa süre içinde evi sararken, çevredekiler durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmekte güçlük çekti. Şans eseri, olayda can kaybı yaşanmazken, evde ciddi maddi hasar meydana geldi. Yangının ardından kayıplara karışan Ali B.’nin izine ulaşamayan güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Evin sahibi Abdullah Gündoğdu ise büyük şok yaşadığını ve kiracısının bu kadar ileri gitmesini beklemediğini belirtti. Polis, olayla ilgili olarak Ali B.’nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
Sultangazi'de Kira Anlaşmazlığı Çıktı: Kiracı Evi Yakarak Kayboldu

Sultangazi’de, kiracısı ile ev sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık büyük bir olayla sonuçlandı. İddiaya göre, Abdullah Gündoğdu isimli ev sahibi, kiracısı Ali B.’ye, kardeşinin geleceğini belirterek evi boşaltmasını istedi. Kiracı Ali B., evden çıkmayı reddetti ve bu durum üzerine ikili arasında gerginlik yaşandı.

Tartışmanın ardından, Ali B. sinirlerine hakim olamayarak evde yangın çıkardı. Alevler kısa süre içinde evi sararken, çevredekiler durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmekte güçlük çekti. Şans eseri, olayda can kaybı yaşanmazken, evde ciddi maddi hasar meydana geldi.

Yangının ardından kayıplara karışan Ali B.’nin izine ulaşamayan güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Evin sahibi Abdullah Gündoğdu ise büyük şok yaşadığını ve kiracısının bu kadar ileri gitmesini beklemediğini belirtti.

Polis, olayla ilgili olarak Ali B.’nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.