Sultangazi’de, yer altı kabloları patladı

Sultangazi 24.01.2022 - 18:21, Güncelleme: 24.01.2022 - 18:21 1623+ kez okundu.
 

Sultangazi’de, yer altı kabloları patladı

Sultangazi’de, yer altı kabloları patladı
Sultangazi ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde, dün saat 17.00 sıralarında, bilinmeyen bir nedenle yer altı kablolarında patlamalar yaşandı. Patlamaların ardından kablolar alev alarak yanmaya başladı. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışması yaptı.
Sultangazi’de, yer altı kabloları patladı

Sultangazi ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde, dün saat 17.00 sıralarında, bilinmeyen bir nedenle yer altı kablolarında patlamalar yaşandı.

Patlamaların ardından kablolar alev alarak yanmaya başladı.

Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.