Tinerciler 12 yaşında çocuğa saldırdı!

Güncel 23.10.2012 - 10:42, Güncelleme: 23.10.2012 - 10:42 1145+ kez okundu.
 

Tinerciler 12 yaşında çocuğa saldırdı!

12 yaşındaki bir çocuk, tinercilerin attığı şişeyle kafasından yaralandı.
 Olay, dün akşam saatlerinde Taksim'deki İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Tinerciler, 12 yaşındaki ismi belirlenemeyen çocuğa sataştı. Tinercilerden kurtulmak isteyen çocuk kaçmaya başladı. Çocuk, bu sırada tinercilerin attığı şişeyle başından yaralandı. Cadde üzerinde yere yığılan çocuğa ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan çocuk, ambulansla Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tinerciler ise ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri kaçan tinercileri yakalamak için soruşturma başlattı. Cihan
12 yaşındaki bir çocuk, tinercilerin attığı şişeyle kafasından yaralandı.
 Olay, dün akşam saatlerinde Taksim'deki İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Tinerciler, 12 yaşındaki ismi belirlenemeyen çocuğa sataştı.


Tinercilerden kurtulmak isteyen çocuk kaçmaya başladı. Çocuk, bu sırada tinercilerin attığı şişeyle başından yaralandı. Cadde üzerinde yere yığılan çocuğa ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.

Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan çocuk, ambulansla Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tinerciler ise ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri kaçan tinercileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Cihan
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.