Yolda kalan İETT otobüsünü halat bağlayıp otomobille çektiler

İstanbul 25.01.2022 - 15:34, Güncelleme: 25.01.2022 - 15:34 1211+ kez okundu.
 

Yolda kalan İETT otobüsünü halat bağlayıp otomobille çektiler

Kar nedeniyle yolda kalan İETT otobüsü, bir otomobil tarafından halatla çekildi.
Üsküdar’da Libadiye Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir İETT otobüsü, karla kaplanan yolda ilerleyemeyerek mahsur kaldı. Yolda kalan otobüsü gören bir sürücü, otobüsü halat ile otomobiline bağladı. VATANDAŞLAR İTEREK DESTEK VERDİ Sonrasında direksiyona geçen sürücü, karlı yolda kalan otobüsü çekti. Çevredeki diğer vatandaşlar da otobüsü ittirerek destek vermeye çalıştı.
Kar nedeniyle yolda kalan İETT otobüsü, bir otomobil tarafından halatla çekildi.

Üsküdar’da Libadiye Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir İETT otobüsü, karla kaplanan yolda ilerleyemeyerek mahsur kaldı.

Yolda kalan otobüsü gören bir sürücü, otobüsü halat ile otomobiline bağladı.

VATANDAŞLAR İTEREK DESTEK VERDİ
Sonrasında direksiyona geçen sürücü, karlı yolda kalan otobüsü çekti. Çevredeki diğer vatandaşlar da otobüsü ittirerek destek vermeye çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.