gphaber
2011-09-20 12:02:47

Gaziosmanpaşa Ak parti’de neler oluyor.

20 Eylül 2011, 12:02

Gaziosmanpaşa Ak parti’de neler oluyor.

 

Ak parti Gaziosmanpaşa’da kongre sürecine girildi. Kongre sonunda oluşan yönetimler partiyi belediye seçimlerine taşıyacağı için kongre öncesinde tüm adaylar yönetimlerini oluşturmak için kılı kırk yarıyor.

Ak Parti üç sacayağı üzerine teşkilat yapısını kurduğu için yılsonuna kadar yapılacak üç seçimde birbirinden önemli.

 

Birinci seçim 21 Eylülde yapılacak olan Kadınlar kolu Başkanlığı kongresi: on yıldır bu görevi yürüten Zekiye Çapan’ın, yıllardır görev yaptığı konumunu bu kadar rahat bırakmasının sebebinin koltuğu emanet ettiği kişinin kendi ekibinden çıkması imiş. Söylenenlere göre Zekiye Hanım görevi bırakmadan evvel, halefi için tüm görüşmeleri yapmış ve ilgili kurumların onaylarını almış. Bu sebeple kadın kolları başkanlığı kongresinde sürpriz beklenilmemekte imiş.

İkinci kongre ise Gençlik kolları başkanlığı kongresi: Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz’in bir dönem daha göreve devam etmesi sürpriz olmayacak denilmekte. Her ne kadar kulislerde, karşısına rakip çıkabileceği söylenilse de, İl ve ilçe başkanlıklarının Eray Karadeniz’in çalışmalarından memnun olduğu ve çok büyük bir olasılıkla kongrede onu destekleyecekleri bekleniliyor.

 

Turpun büyüğü heybede diyerek, ilçe başkanlığı seçimleri ile alakalı son durumun ne olabileceğini de önümüzdeki yazılarımda sizinle paylaşacağım.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.