gphaber
2011-06-10 19:46:24

Müjdat Gürbüz oldukça iddialı

10 Haziran 2011, 19:46

Son günlerde CHP'yi oldukça etkin bir çalışma içinde görüyorum.Müjdat Gürbüz ilçe başkanı olduktan sonra CHP'deki fetret devrini sonlandırdı ve örgüte bir silkinme geldi.bir haftadır gittiğim bir çok yerde CHP'lilerden de bahsediliyor.Müjdat başkan , Ali yıldırım ve Murat Haşhaş düğünde,Cenazede ilçenin her etkinliğinde olmaya çalışıyorlar.

CHP'nin bu bölgede özellikle merkez mahallelerinde ciddi bir oy artışını beklediğini biliyoruz.Yerel seçimlerde merkez mahallelerindeki kıpırdanma acaba Müjdat gürbüzün küçükköylü olması sebebiyle küçükköye yansıyacakmı ? Bildiğimiz gibi özellikle küçükköy bölgesi Akpartinin kalesi durumundadır.ancak bu sefer CHP ilçe başkanının küçükköylü olması sebebiyle bazı oylarda kayma olacak gibi görünüyor.

Müjdat Gürbüz , iddialı bir şekilde seçime asılarak , 13 haziran sonrasında Gaziosmanpaşa CHP örgütünü yerel seçimlere hazırlamak gibi bir misyon yüklenmiş gibi görünüyor.İlk günlerdeki "müjdat abi" söylemleri de tamamen değişmiş durumda , Müjdat başkan örgüte tamamen hakim olmuş ve CHP tüm örgütüyle seçime koşuyor görüntüsü var sahada.

Müjdat gürbüz , " sabahtan başlıyoruz , gece yarısına kadar bir kaç gömlek değiştirerek , vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz." şeklinde özetliyor çalışmalarını .Hedefleri oldukça büyük , ama durmadan çalışıyorlar daha çok milletvekili çıkarmak için. İstanbul bazında CHP'deki iyimserlik Gaziosmanpaşa'ya da yansımış görünüyor. 

Bu bir yansıma mı yoksa yanılsama mı iki gün sonra hep beraber göreceğiz.ancak benim iddiam şudur CHP kamuoyunda beklenilenden daha çok oy olacak istanbulda.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.